Χορηγική Συνεργασία ΜΟΒΙΑΚ – Δήμητρας Γναφάκη


Χορηγική Συνεργασία ΜΟΒΙΑΚ – Δήμητρας Γναφάκη

στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο

Η ΜΟΒΙΑΚ, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής & εξαγωγών στη ΝΑ Ευρώπη, στον τομέα πυροσβεστικού & ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, με ενεργή παρουσία σε πάνω από 72 χώρες, ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία με την πανελλήνια πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μέτρα με εμπόδια, Δήμητρα Γναφάκη, ως Μεγάλος Χορηγός.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου της ΜΟΒΙΑΚ για την ενίσχυση του αθλητισμού ως ένας από τους πυλώνες του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της πολλά υποσχόμενης αθλήτριας στο δρόμο προς του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο

Ο κ. Μανώλης Σβουράκης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MOBIAK σημείωσε: «Καλωσορίζουμε τη Δήμητρα στην οικογένεια της ΜΟΒΙΑΚ. Η χορηγική αυτή σχέση εδράζεται σε στέρεες βάσεις καθώς τόσο η εταιρεία μας όσο και η Δήμητρα μοιράζονται τρία κοινά χαρακτηριστικά. Σκληρή δουλειά για την διατήρηση του πρωταγωνιστικού τους ρόλου, συνεχής προσπάθεια για περαιτέρω καταξίωση και μαχητικότητα για την διατήρηση στην κορυφή. Τα παραπάνω γνωρίσματα καταδεικνύουν μία φιλοσοφία και έναν τρόπο σκέψης και λειτουργίας που αρμόζουν μόνο στους κορυφαίους. Ευχόμαστε στη Δήμητρα έχοντας το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο να κατακτήσει τους στόχους της».

Από την πλευρά της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ Κ20 στα 400μέτρα με εμπόδια τόνισε «Είναι μεγάλη μου χαρά που σε αυτή την κρίσιμη αγωνιστική χρονιά θα έχω την στήριξη του κ. Σβουράκη και της οικογένειας της ΜΟΒΙΑΚ ώστε να μπορώ απερίσπαστη να προσηλωθώ στην επίτευξη των αγωνιστικών μου στόχων».


Σχετικά με τη ΜΟΒΙΑΚ
Η ΜΟΒΙΑΚ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές πυροσβεστικού εξοπλισμού & συστημάτων κατάσβεσης & πυροπροστασίας παγκοσμίως ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στον τομέα των βιομηχανικών – ιατρικών αερίων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού – Home Care. Από το 1977 Η ΜΟΒΙΑΚ αναπτύσσει δραστηριότητα σε Βαλκάνια και Ευρώπη για να επεκταθεί σήμερα σε περισσότερες από 72 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής στα Χανιά, και logistics centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε Ηράκλειο απασχολώντας πάνω από 170 εργαζομένους.