Εξοπλισμός ΜΟΒΙΑΚ στο Άγιο Όρος


Η αγάπη της εταιρείας για τον Άγιο Όρος και η επιθυμία να συνεισφέρει στην ασφάλεια και την προστασία του τόπου και των μοναχών οδήγησαν τη ΜΟΒΙΑΚ σε αυτή την απόφαση.

Η δωρεά περιλάμβανε πυροσβεστικό εξοπλισμό και κατασβέσεις στον χώρο των Μουσείων με υλικό κατάσβεσης FK5-1-12 πλήρως πιστοποιημένου κατά VDS. Επιπλέον πυροσβεστήρες, πυροσβεστικές μάνικες, πυροσβεστικές υπερκατασκευές τοποθέτησης σε αυτοκίνητο, αναπνευστικές συσκευές, Ιατρικό εξοπλισμό και άλλα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική καταπολέμηση πυρκαγιών.
Η πλήρης εγκατάσταση των συστημάτων έγινε από συνεργείο της εταιρείας μας, στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου καθώς και στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος, ενώ δηλώνουμε πρόθυμοι να βοηθήσουμε και άλλες Μονές.
Με αυτή την προσφορά, η ΜΟΒΙΑΚ, αποσκοπεί στην προστασία της μοναστικής κοινότητας του Άγιου Όρους βοηθώντας την να αντιμετωπίζει πιθανές πυρκαγιές και να προστατεύει τον πολύτιμο πολιτισμό, τα κειμήλια αλλά και το φυσικό περιβάλλον του τόπου.

Ευελπιστούμε ότι με αυτή τη συνεισφορά μας, θα συμβάλει στην ασφάλεια και την ευημερία των μοναχών και των προσκυνητών του Άγιου Όρους ενώ θα βοηθήσει να διατηρηθεί πάντα ασφαλής αυτός ο ιερός τόπος.