Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποί μας – η σίγουρη επένδυση για το μέλλον

Ένα από τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ  είναι οι άνθρωποί της. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και η προσήλωσή του σε υψηλούς στόχους έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

 

Πιστεύοντας απόλυτα στις ίσες ευκαιρίες απασχόλησης, η ΜΟΒΙΑΚ έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, που συμβαδίζει με τους γρήγορους ρυθμούς της αγοράς, προωθεί την καινοτόμο σκέψη και επιδιώκει συνεχώς την κατάκτηση νέων στόχων, ενθαρρύνοντας την ομαδική προσπάθεια και ανταμείβοντας την πρωτοβουλία. Η εταιρεία προσφέρει σε άτομα με εξαιρετικά προσόντα και υψηλούς επαγγελματικούς στόχους τη δυνατότητα μιας γόνιμης και δημιουργικής σταδιοδρομίας, γεμάτης επιτυχίες και νέες προκλήσεις. Παράλληλα, δεν σταματά ποτέ να αναζητά νέους επιστήμονες και επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης.

 

Η ΜΟΒΙΑΚ δίνει μεγάλη έμφαση στην προσέλκυση και διατήρηση, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, ενός άριστα εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού με φιλοδοξίες για να μοιραστούν το όραμα της εταιρίας.

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της οικογένειας της ΜΟΒΙΑΚ μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, σημειώνοντας την εξειδίκευσή σας. Η ΜΟΒΙΑΚ εναρμονίζεται με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων και σας ενημερώνει ότι σε όλες τις αιτήσεις τηρείται απόλυτη εχεμύθεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Αποστολή βιογραφικού

    Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης